• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Alecto FR-175 Walkie talkie 7 km - Inclusief dual charger pod - Zaklamp - Wit / Zwart

Portofoons
€ 44.9944.99
5 euro korting op de adviesprijs
4.014
lees meer
Alecto FR-175 Walkie talkie 7 km - Inclusief dual charger pod - Zaklamp - Wit / Zwart
unknown

Op de camping, in het weekend, tijdens vakanties of voor outdoorsporten zoals snowboarden, vissen, mountainbiken etc Dankzij het ruime bereik van liefst 7 kilometer, de ingebouwde zaklamp en het simplistische bedieningssysteem is deze walkietalkieset de juiste keuze voor elke klus.

Walkietalkieset die voldoet aan alle verwachtingen
Deze duurzame outdoor walkietalkies zijn in staat om tijdens elke activiteit goed en gratis contact met elkaar te houden. Deze set is voorzien van een riemclip en heeft een compact formaat. De walkietalkies maken gebruik van 8 kanalen en scannen zelf naar de beschikbare kanalen. Verder is het ook nog superhandig dat deze set handsfree te gebruiken is in combinatie met de Alecto FRH-10-headset. Dit maakt de walkietalkies ook legaal en veilig te gerbuiken tijdens het rijden.

Een praktische walkietalkieset
Een belangrijk aspect van deze set is dat ze worden meegeleverd met een oplaadbare accu. Het laadstation om deze walkie talkies op te laden wordt uiteraard ook meegeleverd. Dat betekend dat je redelijk wat kan besparen op de aanschaf van nieuwe batterijtjes. Deze duurzame outdoor walkietalkies hebben een lange stand-by tijd van ongeveer 24 uur. Hierdoor kan je zo goed als de hele dag met deze walkie talkies aan de slag.

In het donker komt deze walkie talkie set zeker ook goed van pas. Behalve dat ze je goed contact met elkaar kan houden is er ik ook nog een zaklamp ingebouwd. Dit is erg handig voor het navigeren op de camping in de avond. Verder is het gebruikssysteem eenvoudig en beschikt deze set over alle features die je mag verwachten van een walkietalkieset.

Wat zit er in doos?
Walkie talkie 2x
Laadstation
Accu (2x)
Riemclip (2x)
Adapter

in winkelwagen
populair products / recent viewed box