• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Alecto FR-300 Robuuste Walkie Talkie 10 km - Robuust IPX7 met Zaklamp met SOS functie - duo pack

Portofoons

Alternatieven voor Alecto FR-300 Robuuste Walkie Talkie 10 km - Robuust IPX7 met Zaklamp met SOS functie - duo pack

€ 79.9979.99
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
4.013
lees meer
Alecto FR-300 Robuuste Walkie Talkie 10 km - Robuust IPX7 met Zaklamp met SOS functie - duo pack
unknown

Daar waar de meeste walkie talkies een bereik hebben dat varieert tussen de 3 en 7 kilometer, onderscheidt de FR-300 zich door een spreekafstand tot 10 kilometer te overbruggen Geen gedoe met knoppen: praat in de microfoon en de walkie talkie schakelt automatisch in.

De FR-300 heeft de beschikking over 16 kanalen, en daarboven 38 CTCSS codes. CTCSS (Continuous Tone Controlled Squelch System) is een systeem voor ruisonderdrukking. Het maakt het mogelijk een radiokanaal met meerdere gebruikers te delen, zonder storing te ondervinden. Er wordt een onhoorbare code meegezonden bij het zenden door de IPX7 walkie talkie. Alleen als de tooncode van de zendende handset overeenkomt met de tooncode van de ontvangende handset, dan zal de ontvangende handset het signaal weergeven. Hierdoor voorkom je dat je gestoord wordt door andere zendapparatuur die op hetzelfde kanaal communiceert.


Robuuste bouw voor outdoor- en watersporters

De FR-300 IPX7 walkie talkie set is uitermate bruikbaar voor outdoorsporters in het algemeen en watersporters in het bijzonder. Dus ga je met een vriend roeien, surfen, vissen, waterskiën, of kanoën, en je zoekt een bruikbaare walkie talkie? Dan is dit je keuze! Ten eerste is hij waterproof volgens de IPX7-standaard. Dat wil zeggen dat deze walkie talkie set bestand is tegen waterspetters, regen of sneeuw, douchen en zelfs een incidentele blootstelling aan water tot 1 meter diep, voor maximaal 30 minuten.

Mocht je de walkie talkie per ongeluk laten vallen in het water dan is dat geen probleem. Hij blijft drijven en dat maakt, in combinatie met zijn opvallende oranje kleur, dat je hem eenvoudig weer te pakken kunt krijgen. Tenslotte is de FR-300 uitgerust met een zaklamp die een SOS-signaal begint te flitsen zodra je te water raakt.
De FR-300 IPX7 walkie talkie set wordt geleverd met oplaadbare batterijen en een laadstation. Met deze set van Alecto kies je voor een product van goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.


Wat zit er in de doos?

•Walkie talkie 2x
•Riemclip 2x
•Universele handleiding
•Oplaadstation
•Micro USB oplader
•AA 600 MaH oplaadbare batterijen 6x

in winkelwagen
populair products / recent viewed box