• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Topcom RC-6404 Walkie Talkie - Twintalker 9100 Long Range (per/stuk)

Portofoons
€ 34.9834.98
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
0.014
lees meer
Topcom RC-6404 Walkie Talkie - Twintalker 9100 Long Range (per/stuk)
unknown

Neem hem mee op wintersport, op reis, onderweg met meerdere auto’s of gebruik hem op de camping Doordat de walkie talkies drupwaterdicht zijn, kun je ze heel eenvoudig gebruiken tijdens de wintersport, in een regenbui en met diverse sporten. De walkie talkies komen in allerlei situaties goed van pas dankzij het grote bereik: op de camping, wanneer je op reis bent met meerdere auto’s, of in en om het huis. De walkie talkies kunnen tevens worden gebruikt met andere walkie talkies die op dezelfde frequentie communiceren.

Optimaal bereik
De Topcom Walkie Talkie is van alle markten thuis. De walkie talkie heeft een bereik tot 10 km waardoor je zelfs over grotere afstanden eenvoudig contact met elkaar kunt houden. Je maakt gebruik van de vergunningsvrije frequentie 446 MHz en daarbij kun je uit 8 kanalen kiezen. De walkie talkie is voorzien van 38 subkanalen waardoor je altijd zonder ruis op de lijn met elkaar kunt communiceren. Bovendien heb je een kristalhelder geluid.

VOX-feature
De Topcom Walkie Talkie is voorzien van een VOX-feature, wat betekent dat je de walkie talkie door middel van spraak kunt activeren. Door te spreken in de walkie talkie wordt deze automatisch geactiveerd en hoef je geen knop in te drukken. Hierdoor is de walkie talkie ook bruikbaar om als babyfoon te gebruiken. Ideaal voor op de camping!

Van alle gemakken voorzien
De solide Topcom walkie talkie is zeer praktisch in gebruik en kan voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Dankzij de trilfeature en 5 verschillende oproeptonen mis je nooit een oproep. Het scherm is voorzien van verlichting zodat gebruik in het donker geen probleem is. Hierdoor wordt het gebruik van de walkie talkies nog gemakkelijker.

Gemakkelijk in gebruik
De Topcom walkie talkie werkt op Ni-MH oplaadbare batterijen die kosteloos worden meegeleverd. Je kunt op het scherm eenvoudig het batterijlevel bijhouden. Als ze bijna leeg zijn, plaats je de walkie talkies op één van de oplaadstations zodat je ze tegelijkertijd of apart kunt opladen. Verder beschikt de walkie talkie over een scanfeature waarbij automatisch alle kanalen worden gescand om het juiste kanaal te vinden.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box