• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Topcom Twintalker 9500 Airsoft Edition - Walkie talkie

Portofoons
€ 79.9979.99
5 euro korting op de adviesprijs
5.05
lees meer
Topcom Twintalker 9500 Airsoft Edition - Walkie talkie
unknown

Hij heeft een groot bereik tot 10 km, is drupwaterbestendig en kan handsfree gebruikt worden

Sport en spel
De Walkie Talkie Airsoft edition is dankzij de speciale uitvoering perfect om te gebruiken tijdens bijvoorbeeld airsoft en paintball om contact te kunnen houden met je medesporters. Je kunt het apparaat gewoon gebruiken terwijl deze aan je riem hangt, dankzij de microfoon en zender aan de headset. Bovendien kun je de walkie talkies via spraak besturen, waardoor deze automatisch gaat zenden als je in de microfoon spreekt. Je stelt zelf de gevoeligheid van de microfoon in en kunt dus zelfs fluisteren: hierdoor kan niemand achterhalen waar je je bevind.

Optimale verbinding
De Topcom Walkie Talkie is ideaal als je op zoek bent naar een solide en compacte walkie talkie met uitgebreide eigenschappen en accessoires. De walkie talkie heeft een bereik tot 10 km, waardoor je over grote afstanden eenvoudig contact met elkaar kunt houden. Je maakt gebruik van de vergunningsvrije frequentie 446 MHz en daarbij kun je uit 8 kanalen kiezen. Bovendien is de walkie talkie voorzien van 121 subkanalen, waardoor je altijd zonder ruis op de lijn met elkaar kunt communiceren. Dankzij de ruisonderdrukking heb je een kristalhelder geluid.

Gemakkelijk in gebruik
De Topcom walkie talkie werkt op vier Ni-MH oplaadbare batterijen die je erbij krijgt. Je kunt op het scherm eenvoudig het batterijlevel bijhouden. Als ze bijna leeg zijn, laad je de walkie talkies eenvoudig op door middel van de adapters. Verder beschikt de walkie talkie over een duale scanfeature, waarbij automatisch alle kanalen worden gescand om het juiste kanaal te vinden. Dankzij de toetsenversleuteling kun je niet per ongeluk iets veranderen aan de instellingen tijdens het gebruik.

Van alle gemakken voorzien
De solide Topcom walkie talkie is ideaal voor allerlei doeleinden, van airsoft tot een vakantie op de camping. Je schakelt de walkie talkie eenvoudig aan en uit door middel van een draaiknop. Dankzij de trilfeature en maar liefst 15 verschillende oproeptonen mis je nooit een oproep. De roger pieptoon zorgt ervoor dat je een geluidje hoort als de ander gestopt is met zenden. Daarnaast is het scherm voorzien van verlichting zodat gebruik in het donker geen probleem is.

Op alle producten van Topcom ontvang je 24 maanden garantie.

Wat vind je in de doos?
Topcom Walkie Talkie (2x), riemclip (2x), security oortje met eartube (2x), adapter (2x), oplaadbare AAA-batterijen (8x), handleiding

Redenen om voor de Topcom RC-6406 Walkie Talkie te kiezen:

  • Speciaal ontwikkeld voor airsoft dankzij een groot bereik, handsfree gebruik en waterbestendigheid
  • Kraakheldere verbinding dankzij automatische scanfeature, 8 kanalen en 121 subkanalen
  • De walkie talkies maken gebruik van de vergunningsvrije frequentie 446 MHz en hebben een groot bereik tot 10 km
  • Zeer praktisch in gebruik dankzij de trilfeature, 15 oproeptonen en roger pieptoon
  • Kan handsfree gebruikt worden dankzij de toetsenversleuteling, security headsets en riemclips

in winkelwagen
populair products / recent viewed box